Sunday, March 6, 2011

Kelas pendidikan khas paya besar 2011

pada tahun 2011 seramai 47 orang pelajar talah mendaftar sebagai pelajar pendidikan khas di SMK PAYA BESAR. kelas telah bertambah menjadi 6 buah kelas dan guru yang mengajar seramai 9 orang dibantu oleh 3 ppm. walaupun infrastruktur masih belum lengkap disebabkan oleh kekurangan kelas, pihak pengurusan pendidikan khas telah berusaha menjalankan P & p dengan berkesan. Pada tahun 2011 pelbagai program telah dirangka antaranya ialah:
1. Perkhemahan pengakap dan bina insan
2. Pertandingan Bowling
3. Aktiviti terapi Air
4. Aktiviti berbasikal
5. Lawatan sambil Belajar
6. Pertandingan Olahraga
7. Pertandingan Futsal dan bola jaring

Organisasi pendidikan khas pada tahun 2010

Guru penolong Kanan pendidikan Khas: Belum diisi
Penyelaras : Pn Zalina Zainal Abidin
Pen. Penyelaras: EWn Wan Abdullah Zawawi bin Wanb omar Fadhil
Setiusaha: Cik Fauziana bt abdullah
Bendahari: Ustazah NurAin
Displin : En kamaruddin
3 K : En Azman Ridwan bin Abdullah.


Pada tahun ini juga seramai 5 orang murid telah mendaftar untuk menduduki pepriksaan pmr. pelbagai uasaha dijalankan bagi membantu mereka yang terlibat.

1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete